Sporten en spelen in de tuin het beste van twee werelden.

Geef uzelf en uw gezin de vrijheid met een persoonlijke sport- of speelplek in uw tuin. Wij verzorgen ontwerp, installatie en onderhoud, uiteraard 100% discreet.

 

Sporten in uw tuin

Trapveldjes, hockeyveldjes, tennisbanen en basketbal courts: wij verzorgen de gehele engineering, installatie en onderhoud. We denken mee in de vloer, maar ook in de spelsystemen die voor uw gezin leuk en relevant zijn.

Neem contact op

Grond- en straatwerk

Wij verzorgen het grond- en straatwerk, de afwatering en alles wat er verder nodig is om ons sportveld integraal onderdeel van de nieuw op te leveren tuin te maken.

Neem contact op

Landscaping-kunstgras

Als trotse reseller in Nederland leveren wij hoogwaardig Gardengrass®. Zo weet u zich verzekerd van een tuin met 100% kindvriendelijk, 100% diervriendelijk en 100% gecertificeerd kunstgras.  

Neem contact op

Onze werkwijze

01

Uw vraag, ons eerlijke advies

Of nu uw schoolplein kaal gelopen is of dat u uw recreatiepark extra speelwaarde wil geven, wij kijken met u mee en adviseren de beste oplossing voor het vraagstuk. Zonder vooroordeel of agenda. Wij zijn echt alleen uit op beste resultaat voor u.

Wij nemen uitvoerig de omgeving op om tot de best mogelijke werkwijze te komen. Wat voor machines zijn er nodig? Zijn er rijplaten of andere tijdelijke voorzieningen nodig? Hoe ontzorgen we de buurt en beperken we overlast tot het absolute minimum?

Door vooraf kraakheldere afspraken te maken weet u precies wat u van ons mag verwachten. Zo voorkomen we gedoe achteraf; daar zit u niet op te wachten. Wij presenteren een zeer compleet plan van aanpak met planning, voorwaarden, garantiebepalingen en natuurlijk een complete, all-in prijs.

Wij werken uitsluitend met eigen mensen en machines. Zo weten we dat iedereen waarmaakt wat wij u beloven. Wij spreken allemaal dezelfde taal en zijn flexibel en oplossingsgericht.

U wilt niet alleen de best mogelijke prijs voor de installatie van het project, maar ook zo scherp mogelijk sturen tijdens de levensduur ervan. Wij monitoren kosteloos onze projecten en verzorgen het onderhoud om de kwaliteit te blijven waarborgen en de levensduur te verlengen.

Neem contact op

Recente
projecten

Signgrass zorgt voor extra speelwaarde

Partner in beeld: Signgrass

‘De fantasie van het kind staat bij ons centraal’

Partner in beeld: Speelmaatje

Skills Garden bij Porteum daagt écht uit tot bewegen

Kleurrijke speelvelden

Door KSP gerestaureerde ‘Koningsglijbaan’ kan weer jaren mee

Belangrijk voor de buurt

KSP neemt Van Vliet Buitenprojecten uit Harmelen over

Nu op 3 locaties

Samenwerking voor de opvang Oekraïense vluchtelingen

KSP levert bijdrage

Ook een passende oplossing nodig?

Onze adviseur Joost Sweep komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak Bel 0320 21 41 45 Bel 0320 21 41 45
Trotse partner van