Veilige ondergronden voor zorgeloos spelen.

Door jarenlange ervaring, kunnen wij onszelf inmiddels specialist noemen in de aanleg van complete speeltuinen. Maar we gaan verder dan alleen de aanleg. We denken vooraf met u mee: past het binnen de omgeving, zijn alle wensen wel technisch mogelijk. Wij geven een onafhankelijk en deskundig advies over de materialen en over het onderzoek. Advies waar u echt verder mee kunt. Daarnaast nemen wij zoveel mogelijk zorg uit handen. Denk aan het informeren van bewoners, vergunningen, aanleg van drainage, een toekomstbestending onderhoudsplan. We pakken het op, zodat u alleen maar hoeft te genieten van het eindresultaat.

  • Onafhankelijk advies omtrent de juiste ondergrond
  • Deskundig en technisch advies over de toepasbaarheid
  • Wij werken altijd volgens de norm en alle wet-en regelgeving
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die we direct toepassen

Wij verzorgen het van A tot Z.

Een speeltuin kan verschillende onderdelen bevatten die de beleving compleet maken.

  • Deskundig advies
  • Recyclebaar materiaal
  • Hoogwaardige producten
  • Langdurig speelplezier

Deskundig advies voor
het beste resultaat

Wij helpen met de
perfecte oplossing

Wat uw vraag ook is, wij helpen u altijd aan de best mogelijk oplossing voor uw situatie. Of het nu gaat om een technische oplossing, een duurzaamheidsvraagstuk, een creatieve invulling of de voordeligste oplossing, u kunt rekenen op een deskundig en eerlijk verhaal. Doe er uw voordeel mee!

Onze werkwijze

01

Uw vraag, ons eerlijke advies

Of nu uw schoolplein kaal gelopen is of dat u uw recreatiepark extra speelwaarde wil geven, wij kijken met u mee en adviseren de beste oplossing voor het vraagstuk. Zonder vooroordeel of agenda. Wij zijn echt alleen uit op beste resultaat voor u.

Wij nemen uitvoerig de omgeving op om tot de best mogelijke werkwijze te komen. Wat voor machines zijn er nodig? Zijn er rijplaten of andere tijdelijke voorzieningen nodig? Hoe ontzorgen we de buurt en beperken we overlast tot het absolute minimum?

Door vooraf kraakheldere afspraken te maken weet u precies wat u van ons mag verwachten. Zo voorkomen we gedoe achteraf; daar zit u niet op te wachten. Wij presenteren een zeer compleet plan van aanpak met planning, voorwaarden, garantiebepalingen en natuurlijk een complete, all-in prijs.

Wij werken uitsluitend met eigen mensen en machines. Zo weten we dat iedereen waarmaakt wat wij u beloven. Wij spreken allemaal dezelfde taal en zijn flexibel en oplossingsgericht.

U wilt niet alleen de best mogelijke prijs voor de installatie van het project, maar ook zo scherp mogelijk sturen tijdens de levensduur ervan. Wij monitoren kosteloos onze projecten en verzorgen het onderhoud om de kwaliteit te blijven waarborgen en de levensduur te verlengen.

Neem contact op

Recente
projecten

Signgrass zorgt voor extra speelwaarde

Partner in beeld: Signgrass

‘De fantasie van het kind staat bij ons centraal’

Partner in beeld: Speelmaatje

Skills Garden bij Porteum daagt écht uit tot bewegen

Kleurrijke speelvelden

Door KSP gerestaureerde ‘Koningsglijbaan’ kan weer jaren mee

Belangrijk voor de buurt

KSP neemt Van Vliet Buitenprojecten uit Harmelen over

Nu op 3 locaties

Samenwerking voor de opvang Oekraïense vluchtelingen

KSP levert bijdrage

Ook een passende oplossing nodig?

Onze adviseur Dirk de Brouwer komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak Bel 0320 21 41 45 Bel 0320 21 41 45
Trotse partner van