De zekerheid dat uw veldje, plein of speelplek altijd veilig, heel en schoon is.

Wij ontzorgen talloze Nederlandse gemeenten en scholen volledig op het gebied van onderhoud en beheer. Wij brengen het hele arsenaal aan toestellen en speelplekken in kaart. Vervolgens ontwikkelen wij een meerjaren onderhoudsplan, verrichten wij het onderhoud en monitoren wij het hele arsenaal. Zo houden wij alle speelplekken veilig, heel en schoon.

Complete werkzaamheden met zorg uitgevoerd

Wij doen het onderhoud van alle soorten toestellen en ondergronden, van kunstgras speelplekken tot tennisbanen en van valzandreiniging tot het reinigen van rubber valtegels. Dit geldt zowel voor gepland onderhoud als voor 24/7 spoedreparaties.

Neem contact op

Het juiste maatwerk per ondergrond

Per type ondergrond hebben wij speciale, zelf ontwikkelde machines waarmee wij het onderhoud uitvoeren. Zo onderhouden wij kunstgras bijvoorbeeld met een speciaal ontwikkelde elektrische machine. Daarmee werken we niet alleen CO2-neutraal, maar beperken we ook de geluidsoverlast aanzienlijk.

Neem contact op

Registratie en advies met KSP app

Wij helpen gemeenten voldoen aan hun zorgplicht door realtime alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden inzichtelijk te maken, inclusief rapportage en advies via onze zelf ontwikkelde onderhouds-app.

Neem contact op

Ook langdurig of korte termijn onderhoud nodig?

Onze adviseur Joost Sweep komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak Bel 0320 21 41 45 Bel 0320 21 41 45