Van toestel tot ondergrond.
Van ontwerp tot oplevering & onderhoud.

Speciaal voor
onderwijs

Omdat wij het hele spectrum aanbieden dat komt bij het veilig en duurzaam inrichten van schoolpleinen, vertrouwen scholen door heel Nederland ons hun plein toe. Bij het ontwerpen en installeren letten we uiteraard streng op de kosten. Niet alleen tijdens de aanleg maar voor ook tijdens de levensduur van het plein. We begrijpen hoe intensief alles gebruikt wordt en zorgen dat alle voorzieningen in topstaat zijn en blijven. Doordat wij alle disciplines in huis hebben kunnen wij altijd een passende oplossing bieden.

Onze werkwijze

Gratis Quickscan aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw speel- of sportplek. Moet u het vernieuwen, vervangen of onderhouden?
Laat ons gratis – en geheel vrijblijvend – een Quickscan maken van uw situatie. Wij komen dan gratis langs om de locatie te bekijken en u vrijblijvend te adviseren.

Tip!

Kinderen kunnen nu ook lekker struinen

Schoolpleinen worden tijdens de coronacrisis intensiever gebruikt. Lekker buitenspelen in de frisse lucht, ook na schooltijd. Leuk om te doen en gezond. Dankzij KSP Kunstgras hebben basisscholen De Achtsprong en Het Klaverblad in Amsterdam Zuidoost sinds kort een plein dat uitnodigt om lekker te spelen.

Bekijk meer projecten

KSP is een gedreven en vakkundige partij, waarmee het prettig samenwerken is. KSP is praktisch ingesteld en denken niet in problemen, maar in oplossingen! PleinPlan werkt dan ook graag met een KSP samen aan projecten.

Bart Beukenkamp

Pleinplan

Onze werkwijze

01

Uw vraag, ons eerlijke advies

Of nu uw schoolplein kaal gelopen is of dat u uw recreatiepark extra speelwaarde wil geven, wij kijken met u mee en adviseren de beste oplossing voor het vraagstuk. Zonder vooroordeel of agenda. Wij zijn echt alleen uit op beste resultaat voor u.

Wij nemen uitvoerig de omgeving op om tot de best mogelijke werkwijze te komen. Wat voor machines zijn er nodig? Zijn er rijplaten of andere tijdelijke voorzieningen nodig? Hoe ontzorgen we de buurt en beperken we overlast tot het absolute minimum?

Door vooraf kraakheldere afspraken te maken weet u precies wat u van ons mag verwachten. Zo voorkomen we gedoe achteraf; daar zit u niet op te wachten. Wij presenteren een zeer compleet plan van aanpak met planning, voorwaarden, garantiebepalingen en natuurlijk een complete, all-in prijs.

Wij werken uitsluitend met eigen mensen en machines. Zo weten we dat iedereen waarmaakt wat wij u beloven. Wij spreken allemaal dezelfde taal en zijn flexibel en oplossingsgericht.

U wilt niet alleen de best mogelijke prijs voor de installatie van het project, maar ook zo scherp mogelijk sturen tijdens de levensduur ervan. Wij monitoren kosteloos onze projecten en verzorgen het onderhoud om de kwaliteit te blijven waarborgen en de levensduur te verlengen.

Neem contact op

CO2 reductie en inzicht met onze app

Wij hebben een app ontwikkeld waarmee wij gemeenten en verenigingen op ieder moment real-time inzicht kunnen bieden in de staat van hun hele arsenaal aan speel- en sportvoorzieningen. Deze app bieden wij kosteloos aan. Hiermee helpen wij u bij uw meerjaren onderhoudsbudgettering en zorgen we dat uw voorzieningen veilig, schoon en heel zijn.

Meer weten over onze app?

Bij KSP draait
het om

01

Duurzame productie

We halen onze producten zoveel mogelijk uit Nederland en Europa. In samenspraak met de producent bekijken we ieder detail en laten we alles zo duurzaam en herbruikbaar mogelijk produceren.

02

Gebruik & onderhoud

Wij monitoren onze producten tijdens hun levensloop en adviseren over onderhoud en vervanging, onder andere via onze eigen app. Hierdoor gaan projecten langer mee en hoeven ze minder snel vervangen te worden.

03

Hergebruik

Vervolgens worden deze producten zorgvuldig gesorteerd. Wij werken nauw samen met verwerkers die deze materialen verwerken en opwerken tot nieuwe producten voor onze branche en andere bedrijfstakken.

04

Opname grondstoffen

Na de levensduur van het project nemen wij de verwerkte grondstoffen weer op. Wij hebben zelf gespecialiseerde machines ontwikkeld om dit op een duurzame manier te doen.

Meer weten over onze
duurzame aanpak?

Vraag onze brochure aan Bekijk de video over duurzaamheid

Ook een passende
oplossing nodig?

Onze adviseur Dirk de Brouwer komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak Bel 0320 21 41 45 Bel 0320 21 41 45