KSP verzorgt een totaaloplossing.

Of het nou gaat om het meedenken, het aanleggen, herstellen of het onderhouden? Wij pakken het met beide handen aan.

Onderhoud

Voorop qua techniek

Onderhoud = behoud. Daarom hebben wij diverse teams die dagelijks het onderhoud verzorgen van onze speel- en sportvelden. Onze onderhoudsteams maken voor- en na-foto’s en zetten de gebruikte materialen in onze onderhoudsapp. Zo hebt u het gepleegde onderhoud zwart-op-wit en hebt u altijd real-time inzicht!

Neem contact op

Projectmanagement

Volledig ontzorgen

Wij werken altijd met vaste, ervaren projectteams. Die bestaan uit een projectleider, een uitvoerder en een voorman die langere tijd samenwerken en dus goed op elkaar ingespeeld zijn. Als opdrachtgever hebt u dus altijd een vast aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van het project en alle normen en eisen. Zo regelen wij dat!

Neem contact op

HIC meting

Head Injury Criterion

Elk toestel heeft een bepaalde valhoogte en vereist een bijpassende HIC-waarde. HIC staat voor Head Injury Criterion, ofwel de statistische kans op hoofdletsel na een val van het toestel. Wij testen bij toestellen en vloeren de HIC-waarde en monitoren deze tijdens de levensduur. Zo zorgen we dat deze altijd binnen de wettelijke normen blijven.

Neem contact op

Voorbereiding

Het begint bij KSP

Hoe eerder in het traject wij aan tafel zitten, des te meer efficiency en kostenbesparing wij kunnen toevoegen. Dankzij onze achtergrond in civiele techniek komen we met slimme oplossingen. Denk aan het hergebruik van grondstoffen en onze oplossing voor wateropslag onder sport- en speelveldjes.

Neem contact op

Analyse

KSP verzorgt het

Voor wij aan het werk gaan, maken wij technische tekeningen met de valzones erin. Dan weten we zeker dat we volgens de norm werken. Omdat we onder tijdsdruk werken maken we vooraf een detailplanning. Indien gewenst versturen wij de bewonersbrieven en fungeren wij 24/7 als aanspreekpunt voor de buurt.

Neem contact op

Aanleg en
Uitvoering

Onze lokale bijdrage

De aanleg verzorgen we van A tot Z. Denk aan grondwerk, straatwerk, ondergronden, hekwerken, groenwerk en de afwerking van het terrein. Wij hebben vrijwel alles op voorraad en kunnen dus snel leveren. Wij voeren het werk uit met eigen mensen en machines en zijn zeer flexibel. Ook fijn: u hebt één aanspreekpunt.

Neem contact op

Meerjarenplan

Toekomstbestendig advies

Met een compleet en overzichtelijk meerjaren onderhoudsplan geven wij u inzicht én advies omtrent uw onderhoudskosten en in wat u maandelijks moet reserveren voor dit onderhoud. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, weet u zeker dat kinderen veilig spelen en dat uw sport- of speelplek altijd voldoet aan de EN1177 norm.

Neem contact op

Handelsproducten

Op ons terrein hebben wij zo’n 10.000m2 opslag met de bijbehorende logistieke organisatie. Wij kopen onze producten groot in bij onze leveranciers en maken daar op uw bestelling kleinere, handzame kant-en-klare pakketten van. Zo hebt u het gemak van een passend product tegen de scherpst mogelijke prijs.

Neem contact op