De branches

Van analyse tot uitvoering en onderhoud

Recreatie

Wij helpen u uw gasten optimaal te bedienen

Als exploitant van een camping of attractiepark moet u steeds harder werken om uw bezoeker te vermaken. Wij denken mee in het zo optimaal mogelijk inrichten van de beschikbare ruimte, gericht op sport en entertainment. Zo voegt u waarde toe voor uw gasten. Midgetgolfbanen, adventuregolfbanen, speelplekken of animatiepleinen, wij denken van A tot Z met u mee. Wij begrijpen uw seizoensuitdagingen en werken daar optimaal mee en omheen. Omdat wij werken met eigen mensen en machines zijn wij zeer flexibel!

Recreatie

Gemeente

Wij weten als geen ander wat waarde toevoegt aan de buitenruimte

Wij nemen gemeenten alle zorg uit handen voor het veilig, kwalitatief en circulair inrichten van de speelbuitenruimte. Wij verzorgen het gehele traject, van meedenken in de conceptfase tot oplevering en onderhoud daarna. Wij verzorgen ook de communicatie met de buurt en zijn altijd aanspreekpunt voor zowel de gemeente als de buurt. Niet voor niets vertrouwen alle grote gemeenten van Nederland al jarenlang op onze expertise.

Meer informatie

Onderwijs

Van speeltoestel tot ondergrond en van ontwerp tot oplevering en onderhoud

Omdat wij het hele spectrum aanbieden dat komt bij het veilig en duurzaam inrichten van schoolpleinen, vertrouwen scholen door heel Nederland ons hun plein toe. Bij het ontwerpen en installeren letten we uiteraard streng op de kosten. Niet alleen tijdens de aanleg maar voor ook tijdens de levensduur van het plein. We begrijpen hoe intensief alles gebruikt wordt en zorgen dat alle voorzieningen in topstaat zijn en blijven. Doordat wij alle disciplines in huis hebben kunnen wij altijd een passende oplossing bieden.

Onderwijs

Particulier

We ontzorgen u van A tot Z en ook de garantie is dik voor elkaar

Of u nu een kunstgras tuin wilt of een tennisbaan, hockeyveldje of basketbal court in uw tuin, wij hebben de expertise, mensen en machines om dit snel, discreet en hoogwaardig te verzorgen. We nemen u het hele traject uit handen en vanzelfsprekend geven wij garantie op zowel materialen als arbeid. Ons assortiment is van Garden Grass, een van de meest hoogwaardige leveranciers voor kwalitatief kunstgras.

Particulier

Verenigingen

Vergroot de traffic naar - en continuïteit op - uw sportpark

Voor sportverenigingen die op zoek zijn naar een maatwerkoplossing, bijvoorbeeld in een kleine ruimte of een skills garden, hebben wij de kennis en ervaring om een fantastisch product op te leveren. Ze helpen wij u de aantrekkingskracht van het sportpark te vergroten. Voor jong en oud hebben we oplossingen, we vergeten dus zeker ook de volwassenen niet! En we hoeven u vast niet te vertellen dat meer bezetting leidt tot meer omzet? Nou dan!

Verenigingen

Aannemers

U wil geen gezeur. Komt dat even mooi uit.

Wij weten wat u verwacht van uw onderaannemers. Wij werken voor aannemers in groen en infra, zowel nieuwbouw als renovatie. Wij denken van A tot Z mee, ook in materiaalkeuze en belijning. Hoe eerder wij aan tafel zitten, des te beter wij kunnen adviseren. Speelplaatsen en sportvelden zijn ons specialisme. Wij kennen alle certificeringen en wettelijke eisen. Geen gezeur dus. Wanneer mogen we beginnen?

Aannemers