Een belangrijk onderwerp binnen ons bedrijf.

Op verschillende vlakken pakken wij onze maatschappelijke rol. Niet omdat dit goed staat op onze website, maar omdat wij oprecht geloven dat wij met onze beslissingen en werkwijzen kunnen bijdragen aan een betere wereld.

  • VCA**
  • Iso9001
  • Iso14001
  • Co2 Bewust certificaat

CO2
Prestatieladder

Stap voor stap op weg naar beter

Wij hebben ons geconfirmeerd aan de CO2 prestatieladder, die bestaat uit 5 treden. Wij zijn begonnen op 3 en zijn inmiddels gecertificeerd op niveau 5. Zo werken wij continu aan het verder elektrificeren van ons machinepark. Door onze panden te bedekken met zonnepanelen genereren wij voor veel van onze bedrijfsactiviteiten onze eigen energie.

Uitstoot scope 1&2:

CO2 uitstoot in tonnen
Jaar 1e helft 2e helft Totaal
2018 - 433 433
2019 229 175 404
2020 159 189 348
2021 222 227 449
2022 254 181 435

Uitstoot scope 3:

1. Categorie: Inkoop 6.897 ton CO2
2. Categorie: Productieafval 62 ton CO2
4. Categorie: Downstream transport 108 ton CO2
5. Categorie: Woon-werkverkeer 51 ton CO2
Totale uitstoot 7,118 ton CO2

Ketenanalyse aanleggen valdempend kunstgras CO2 bewust certificaat Niveau 5 CO2-beleidsdocument Plan Van Aanpak SKAO website - KSP Kunstgras B.V.

Halfjaarbericht infographics

Duurzaam
ondernemen

Circulariteit en elektrificering is onze toekomst

Wij hebben zelf een machine ontwikkeld om kunstgras duurzaam te verwijderen en werken aan een machine om foam te shredderen zodat de fabriek er nieuwe foamplaten van kan maken. Wij halen vrijwel al onze producten uit Nederland. We zien producenten als partners en werken nauw met hen samen om producten zo te ontwikkelen dat we ze straks goed kunnen recyclen. We geloven in lange termijn relaties, vertrouwen geven en vertrouwen krijgen.

Meer weten? Neem contact op

Gezonde
medewerkers

We’re in it together

Mensen zijn ons belangrijkste goed. Daarmee maken we het verschil. Wij willen gezondheid en plezier bieden in het werk. Zo verlichten we dat werk waar mogelijk met machines en geven we medewerkers trainingen in fysieke en mentale vitaliteit. Het doel? De gezondheid van onze medewerkers nog beter krijgen en hen zo lang mogelijk gezond – en met plezier - aan het werk houden!

Sponsoring

Wij dragen graag ons steentje bij

Wij voelen ons integraal onderdeel van onze maatschappij en dragen graag ons steentje bij door het ondersteunen van sportclubs, evenementen en initiatieven. Wij stimuleren medewerkers om te sporten en ondersteunen die inspanningen op verschillende manieren, zowel financieel als in natura.

Meer weten? Neem contact op!

Cruijff
Foundation

De jeugd in beweging brengen

De jeugd in beweging brengenSinds 2013 zijn wij verbonden aan de Cruijff Foundation. Wij zijn official supplier en partner, waarbij wij alle evenementen, opslag en renovatie van de Cruijff courts verzorgen. Wij zijn onder de indruk van de oprechtheid en betrokkenheid van de Cruijff Foundation bij kinderen in Nederland en wij zijn trots dat wij hun missie mogen ondersteunen!

Erkend
leerbedrijf

De jeugd heeft de toekomst

Wij vinden het belangrijk mensen kennis te laten maken met ons mooie en veelzijdige vak. Ons vak leer je niet op school maar in de praktijk. Wij ontwikkelen specialisten door ze op te leiden en kansen te bieden voor de toekomst. Eenmaal binnen bieden wij talloze doorgroeimogelijkheden. Wij belonen eigen initiatief en werken aan projecten die trots en voldoening geven.

Meer weten? Neem contact op!
Trotse partner van: