Schoolplein prof. Waterinkschool , Amsterdam

Een complete renovatie

We hebben het schoolplein compleet gerenoveerd. Van oud naar nieuw. We hebben hier gewerkt met natuurlijke materialen zoals valzand,  we hebben een beleefpad gemaakt

Bekijk de foto's

Wat hebben we gedaan?

Hiernaast zie je precies wat we uitvoerig hebben gedaan voor dit project. Maar we gaan wel verder dan alleen deze diensten. We zijn gedreven om niet alleen dit project maar elk project zo goed, duurzaam en mooi mogelijk te leggen voor de klant. En dan net even meer te doen. Onze belofte is niet voor niets focus on perfection. Benieuwd wat we daarmee bedoelen?

  • Projectmanagement
  • Levering toestellen
  • Drainage aanleg
  • Onderhoud en meerjarenplan

Onze klant had in eerste instantie niet voldoende budget om het hele ontwerp uit te laten voeren. KSP deed de suggestie om de vrijkomende grond niet af te voeren, maar op een speelse wijze op het plein te verwerken. Hierdoor werd veel geld bespaard en kon het hele plan toch verwezenlijkt worden. Goed meegedacht! In de uitvoering viel onze klant de vriendelijkheid en netheid van de medewerkers van KSP op. Het plein werd geveegd en de schoenen werden uitgedaan bij het betreden van het schoolgebouw. Soms zijn het kleine details die voor een tevreden klant zorgen.

Arjan Leliveld

Beebop

Ook een passende oplossing nodig?

Onze adviseur Joost Sweep komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak Bel 0320 21 41 45 Bel 0320 21 41 45