17 juni 2024

Signgrass zorgt voor extra speelwaarde

Partner in beeld: Signgrass

Bij KSP Kunstgras zijn we altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren en onze klanten te verrassen. Met Signgrass, specialist in op maat gemaakte kunstgras oplossingen, verhogen we de speelwaarde van elke ruimte. Van kleurrijke afbeeldingen en hinkelbanen in speeltuinen tot strakke sponsorlogo’s op voetbalvelden van profclubs. ‘Het Nederlandse bedrijf is al vele jaren partner van KSP en daar zijn we trots op’, vertelt KSP-directeur Joost Sweep enthousiast.

Bekijk de foto's

Signgrass maakt het eenvoudig om speelplaatsen kleurrijk en levendig te maken, zonder het gedoe van snijden en plakken van gekleurde stukken kunstgras. Leon van Zijl, directeur van Signgrass, legt uit: ‘Onze fun and play-elementen zorgen voor speelse omgevingen die de verbeelding van kinderen stimuleren en bijvoorbeeld leerkrachten de kans bieden om actieve buitenlessen te geven’.

Haarscherp

De speelelementen kunnen worden toegepast op kunstgras bij sportvelden, basisscholen, kinderdagverblijven, openbare parken en recreatiegebieden, zoals campings en pretparken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, de details zijn haarscherp en er zijn  heel veel ontwerpmogelijkheden.

Unieke speelruimte

Bij KSP Kunstgras combineren we de producten van Signgrass met de aanleg van onder andere speeltuinen. In onze nieuwe brochure vind je volop inspiratie voor mooie, kleurrijke en leerzame toepassingen. Combineer uiteenlopende thema-elementen als het bos, de zee, de ruimte of het verkeer tot een unieke speelruimte. Er zijn volop spel- en leermogelijkheden: van hinkelen en dansen tot het alfabet, leren rekenen, klokkijken en zelfs een potje mens- erger-je-niet. Joost Sweep benadrukt: ‘We geven graag advies en denken met je mee over de beste oplossingen voor jouw speel- of recreatiegebied.’

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Download hier de brochure of neem contact met ons op voor meer informatie.