16 september 2021

KSP lanceert speciale website voor aantrekken nieuwe medewerkers

Wij zoeken nieuwe collega’s!

Bekijk de foto's

Onze ‘werkenbij’ website staat live. Zo kunnen we onze toekomstige collega’s (we zijn op zoek naar vakmannen en -vrouwen, een werkvoorbereider en een onderhoudsmedewerker) nóg beter vertellen waarom werken bij KSP leuk, uitdagend en gezellig is.

De vacatures staan op onze vernieuwde site link overzichtelijk bij elkaar. De verhalen van onze collega’s geven een goed beeld over de toffe werkzaamheden en de sfeer binnen KSP. De bezoeker ziet exact hoe de sollicitatieprocedure werkt en wordt na het invullen van het contactformulier binnen 24 uur teruggebeld.

Werken met de nieuwste machines
Werken bij KSP betekent werken in een fijn team, samen mooie dingen maken, en werken met de nieuwste (elektrische) machines en gereedschappen. ‘Van kleurrijke speeltuinen, uitdagende schoolpleinen, multifunctionele sportvelden tot op maat gemaakte tennisbanen; wij maken mooie dingen. Dat doen we met een team van bevlogen vakmensen’, vertelt eigenaar Joost Sweep.

‘Hierdoor kunnen wij projecten helemaal in eigen beheer uitvoeren. Van grond- en straatwerk, het plaatsen van de toestellen tot het aanleggen van de valondergrond en het kunstgras. Dat waarderen onze klanten. ‘Het geeft een kick als je samen tot een mooi resultaat komt’, voegt werkvoorbereider Margriet Mommersteeg toe.

KSP benut voor het werven van nieuwe medewerkers de expertise van William Dekker van Focuzop. Hij is het aanspreekpunt voor sollicitanten of mensen nieuwsgierig zijn naar werken bij KSP. ‘Mijn aanpak? Goed luisteren, vlot reageren en mensen oprechte aandacht te geven.’

Aanpakkers
‘Wie we zoeken? We zoeken mannen en vrouwen met een groen hart, met twee rechterhanden, die van aanpakken houden. Zoals hoveniers, stratenmakers of mensen die in de bouw werken. Hun ervaring komt bij ons goed van pas’, vertelt William.

Projectleider Jasper Lankhaar: ‘We nemen de tijd om nieuwe collega’s de fijne kneepjes van het kunstgras te leren. Nieuwe medewerkers krijgen de ruimte, de tijd en het vertrouwen om te leren en om eigen ideeën uit te werken.’

KSP werkt vanuit twee locaties. Ons hoofdkantoor staat in Lelystad (Flevoland) en we hebben nog een vestiging in het Brabantse Vinkel. ‘Ons team is klein, hecht én gezellig. Want behalve hard werken, hebben we ook veel lol met elkaar’, besluit Jasper Lankhaar.