9 september 2021

KSP draagt met Pleinplakkers en Signgrass bij aan Rookvrije Generatie

In de gemeente Dordrecht zijn alle speelplekken in de stad rookvrij.

Bekijk de foto's

In de gemeente Dordrecht zijn alle speelplekken in de stad rookvrij. Het rookvrij logo is niet alleen te zien op de welbekende borden, maar ook op als plakker op een harde ondergrond (Pleinplakker) en als afbeelding in kunstgras (Signgrass). ‘Een mooie en doeltreffende manier om inwoners erop te attenderen dat in en rondom onze speelplekken niet meer mag worden gerookt’, zegt Peter Matthieu van de gemeente Dordrecht.

KSP plaatste de Pleinplakkers en het Signgrass. ‘Het ziet er strak uit is onderhoudsvriendelijk. De samenwerking met KSP verliep prettig. Het ontwerp was goed, ze dachten met ons mee en het allerbelangrijkste: het werkt!’

Slijtvast

‘Signgrass is verkrijgbaar in alle vormen, kleuren en maten. De logo’s werden naadloos in het kunstgras gelegd. Op speelplekken met asfalt (een gesloten verharding) als ondergrond brachten we Pleinplakkers aan. Een mooi product, gemaakt van slijtvast materiaal dat met de juiste voorbereiding goed aan de ondergrond hecht’, vertelt Hilde Bruin van KSP.

‘Waar Pleinplakkers meestal worden ingezet om schoolpleinen, speeltuinen, sportvelden en openbare ruimten op te vrolijken, hebben de plakkers in Dordrecht een heel ander doel. Namelijk mensen erop attenderen dat het een rookvrije plek is. En daar is het een perfect middel voor!’, legt Hilde Bruin uit.

Denken in mogelijkheden

‘In Dordrecht hebben we 36 pleinen voorzien van Pleinplakkers en 80 speelplekken met kunstgras van Signgrass. Het was een mooie opdracht, waarin we samen met onze klant dachten in creatieve mogelijkheden. We zijn blij met het resultaat, en de gemeente Dordrecht gelukkig ook’, besluit ze.

Benieuwd hoe je Pleinplakkers en Signgrasss van KSP kunt inzetten voor jouw organisatie?

Kijk dan eens op:
www.pleinplakkers.nl
www.ksp-kunstgras.nl/product/Signgrasss/
https://rookvrijegeneratie.nl